2 items including Tetőtéri iroda felújított irodaként üzemelő családi házban kiadók (Startapró.hu - Ingatlan, albérlet, Kiadó lakás)

Tetőtéri iroda felújított irodaként üzemelő családi házban kiadók (02/28/11 12:32:58 UTC)

Újpesten a 20-as években épült, teljeskörűen és igényen felújított, jelenleg irodaként üzemelő családi ház tetőtéri, és pince (több ablakos helyiség) szintje kiadó. A szobák külön bejáratúak, praktikusan körbe is járhatóak. Az igényesen kivitelezett lépcsőházból a szintek külön-külön használhatóak, önálló bejárattal, több generáció vagy irodai ill. egyéb tevékenység számára. Az utcáról külön személy és gépkocsibejáró van, zárt udvarban 4-5 gk parkolása lehetséges.

Vizivárosban 1+2x1/2 szobás lakás kiadó (02/28/11 12:19:43 UTC)

Eljött a fészekrakás ideje! Közeledik a tavasz, dalolnak a madarak, rügyeznek a fák, és Ön még nem találta meg a megfelelő otthont? Ha így van, hívjon, nézze meg velem a II. Kapás utcában ezt a remek, 56 nm-es, 1+2x1/2 szobás, nagy erkélyes lakást? Bútorozott és gépesített, fenntartási költségei kézben tarthatók: a közös költség a villanyszámlán kívül a lakás minden rezsijét magában foglalja (fűtés, hideg-és melegvíz, gáz) mindössze 28.300.-Ft-ért! A bérleti díj 85.000.-Ft/hó. 2 havi kaució